De voordelen van Microsoft Certificaten

De voordelen van Microsoft Certificaten

Met de snelle veranderingen in de technologie is er geen beter moment om een certificering na te streven. Het behalen van certificeringen kan de deur openen naar nieuwe kansen en zelfs een hoger salaris. Microsoft biedt een verscheidenheid aan door de industrie erkende certificeringen op verschillende gebieden, zoals IT-beveiliging en cloud computing. In deze blogpost bespreken we twee populaire Microsoft-certificeringen: MD-101 en ITIL 4. 

MD-101 certificeringsexamen 

Het MD-101 examen is ontworpen voor personen die hun vaardigheden willen aantonen in het beheren van apparaten en het inzetten van Windows 10 besturingssystemen. Dit examen toetst je vermogen om Windows 10 pc’s en apparaten te installeren, configureren, ondersteunen, problemen op te lossen en te onderhouden. Het toetst ook je kennis van hoe je beleid voor mobiele apparaten beheert met behulp van Microsoft Intune. Het slagen voor dit examen bewijst dat je over de technische vaardigheden beschikt die nodig zijn om Windows 10 in de netwerkomgeving van een organisatie te implementeren. 

ITIL 4 Foundation Certificeringsexamen 

Het ITIL 4 Foundation certificeringsexamen is bedoeld voor IT-professionals die hun kennis willen aantonen van het beheer van hedendaagse servicemanagement processen met behulp van het ITIL framework. Dit examen behandelt concepten met betrekking tot servicestrategie, service ontwerp, servicetransitie, service gebruik, voortdurende verbetering en meer. Het slagen voor dit examen valideert je begrip van de fundamentele principes van IT Service Management (ITSM). 

Conclusie

Microsoft biedt een breed scala aan certificeringen waarmee je je deskundigheid op verschillende gebieden van de technologie kunt bewijzen. Of je nu op zoek bent naar een carrière verandering of gewoon je verdienpotentieel wilt vergroten door je kennisbasis te vergroten, het behalen van een Microsoft-certificering kan gunstig zijn voor zowel de persoonlijke als de professionele ontwikkeling. Als je overweegt de MD-101 of ITIL 4 Foundation examens af te leggen, is het belangrijk om te begrijpen wat elk van beide inhoudt, zodat je kunt bepalen welke het beste aan je behoeften voldoet. Veel succes!

admin

Reacties zijn gesloten.