De voordelen van zakelijk leasen

De voordelen van zakelijk leasen

Een auto leasen voor je bedrijf kan verschillende reden hebben. Het kan je bedrijf niet alleen op de lange termijn veel geld besparen, maar kan er ook voor zorgen dat je een stuk flexibeler bent als het gaat om het wisselen van auto’s naar nieuwere modellen. Maar wat zijn nu de mogelijkheden en wanneer kies je ervoor om een auto te leasen voor je bedrijf? Je kan er bijvoorbeeld kiezen voor zakelijk leasen of een bedrijfswagen leasen. Voor beide opties zijn verschillende voor- en nadelen die je kunnen helpen bij het maken van de keuze. Om je daarbij te helpen, bespreekt dit artikel wanneer welke optie passend is.

Zakelijk leasen

Zakelijk leasen is een goede optie voor bedrijven die een bedrijfswagen willen hebben. Wanneer je een bedrijfswagen leaset, kan je namelijk vaak een betere deal voor de auto krijgen dan wanneer je deze volledig zou kopen. Je betaalt een maandelijks bedrag aan de leasemaatschappij in plaats van een groot bedrag vooraf, wat ervoor zorgt dat het toegankelijker is om te leasen. Bovendien, wanneer je kiest voor een bedrijfswagen leasen, zorgt het bedrijf vaak voor al het onderhoud en de reparaties, wat je op de lange termijn geld kan besparen. Hiernaast zorgt het leasen van een bedrijfswagen er ook voor dat je effectiever kunt budgetteren. Je weet namelijk precies wat je maandelijks aan de auto kwijt bent. Op deze manier kan je een duidelijker overzicht krijgen van je maandelijkse kosten.

Bedrijfswagen leasen

Zodra je een auto wilt leasen voor je bedrijf, zijn er elke opties die je kan overwegen. Zo is er de mogelijkheid om een auto van de zaak te leasen, maar kan je ook een auto leasen voor je medewerkers. Zodra je een auto van de zaak leaset, lease je een auto die specifiek voor de zaak wordt gebruikt. Dit is dan ook een goede optie als je puur een auto nodig hebt voor zakelijke doeleinden. Wanneer je ervoor kiest om een auto te leasen voor je werknemers, komt dit vaak doordat werknemers vaak moeten reizen voor werk. Ze kunnen deze auto dan gebruiken voor werk gerelateerde doeleinden. Een bedrijfswagen leasen kan dus verschillende redenen hebben, maar helpt er wel bij om een stuk mobieler te zijn.

admin

Reacties zijn gesloten.