Ezakelijk Nieuws

Lokale SEO: wat is het en waarom is het belangrijk?

Als jij je een beetje hebt verdiept in de laatste SEO trends en ontwikkelingen, dan ben je de term lokale SEO vast tegengekomen. SEO is de afkorting voor Search Engine Optimisation (zoekmachine optimalisatie) wat een overkoepelende term is voor alle werkzaamheden aan je website die specifiek gedoeld zijn op het verkrijgen van een betere positie in de zoekmachine resultaten. Werk je aan lokale zoekmachine optimalisatie, dan voer je deze werkzaamheden uit door je te richten op een geografische locatie. Hier lees je over lokale SEO, over wat het is en waarom het belangrijk is.

Wat is lokale SEO?

Zoekmachine optimalisatie is een zeer breed begrip. Het is een verzameling van methoden die je kunt toepassen om je pagina’s hoger in de zoekmachine resultaten te krijgen. Bij lokale SEO worden die werkzaamheden toegespitst op een bepaalde locatie. Een goed voorbeeld hiervan is het verwerken van zoekwoorden in je pagina’s. Stel, je hebt een bloemenzaak in Zaandam en dat is ook je werkgebied. Dan kies je zoekwoorden uit met Zaandam er in om alleen bezoekers aan te trekken die ook echt in jouw werkgebied naar bloemen zoeken. Zo zijn er een aantal manieren waarop je je website kunt richten alleen op klanten in je eigen regio.

Aandacht besteden aan lokale SEO is om verschillende redenen belangrijk.

1.      Je bereikt een specifieke doelgroep

Als jij een bloemenzaak in Zaandam hebt en je richt je alleen op klanten in Zaandam en omgeving, dan heb je weinig aan een bezoeker die bloemen nodig heeft in Groningen. Door je pagina’s in te richten zodat ze alleen internet gebruikers aantrekken die in Zaandam aan het zoeken zijn, bereik je een specifieke doelgroep. Daarbij zijn dit allen mensen die al interesse hebben in je product én die in je regio aanwezig zijn. De kans op een klant is dan veel groter.

2.      Het speelt in op Voice Search

Steeds meer zoekopdrachten worden uitgevoerd door middel van Voice Search. Er worden systemen aangeboden voor in huis waar je slimme apparaten op aan kunt sluiten die volledig werken met gesproken opdrachten. In de Verenigde Staten wordt al meer gezocht met Voice Search dan met getypte zoekopdrachten. Veel van deze gesproken opdrachten zijn lokaal. Een goed voorbeeld is: “Wat is een goede bloemenzaak in Zaandam?” Door aan lokale SEO te werken, is jouw bloemenzaak dan degene die als eerste naar voren wordt gebracht.

3.      Hoger in de zoekmachine resultaten

Een laatste reden waarom lokale SEO belangrijk is, is omdat Google daar waarde aan hecht. Zij willen hun klanten zo goed mogelijk helpen door een reeks resultaten aan te bieden die niet alleen aansluiten bij de zoekopdracht, maar die ook zo exact mogelijk weergeven wat de gebruiker zoekt. Hoe specifieker, hoe beter en met lokale SEO richt je je op een specifiek publiek. Met jouw pagina wordt de bezoeker dus goed geholpen en dat ziet Google. Dat resulteert in een hogere positie in de zoekmachine resultaten. Wacht dan ook niet langer en schakel een specialist in zoals Dok Online.

Scheiding Online

Zoals zoveel dingen tegenwoordig online mogelijk zijn, is het ook mogelijk om je scheiding online te regelen. Dit kost minder dan wanneer je samen naar een advocaat gaat en dat komt vooral omdat je het echtscheidingsconvenant en het ouderschapsplan vooral samen opstelt. Hiervoor is het is echter wel van belang dat je het samen eens kunt worden over de afspraken die je in het echtscheidingsconvenant op wil nemen. Indien jullie minderjarige kinderen hebben zal je het ook samen eens moeten zijn of  kunnen worden over afspraken die betrekking hebben op de kinderen. Indien jullie een paar kleine afspraken hebben waarover jullie van mening verschillen, dan kunnen jullie gebruik maken van een mediator.

Hoe regel je je scheiding online?

Indien je hebt besloten dat je je scheiding online wil regelen, dan ga je naar de site van Goed Online Scheiden. Hier staat heel duidelijk uitgelegd welke stappen je moet zetten om online van je partner te kunnen scheiden. Het begint heel simpel met het invullen van jullie gegevens op het aanvraagformulier. Door deze in te vullen ben je begonnen om je scheiding online te regelen. Vervolgens krijg je per mail een aantal standaarddocumenten, die jullie naar jullie situatie aan kunnen passen en gemaakte afspraken vast kunnen leggen. Nadat deze overeenkomsten beoordeeld zijn krijgen jullie een gesprek met de mediator om alles nogmaals door te nemen, waarna jullie de overeenkomsten kunnen ondertekenen. Deze worden naar de Rechtbank verzonden, die binnen 2 tot 4 weken uitspraak doet en een beschikking afgeeft. Zodra deze beschikking door de Gemeente is ingeschreven zijn jullie officieel gescheiden.

Wat komt er in het echtscheidingsconvenant?

Ook als je je scheiding online regelt moet je met een aantal punten rekening houden. In de eerste plaats is dat het echtscheidingsconvenant, waarin alle afspraken worden opgenomen die tussen jou en je partner worden gemaakt. Dit kan op heel veel verschillende onderwerpen betrekking hebben. Je kan hierbij denken aan de verdeling van de inboedel, of het huis verkocht moet worden, of dat hier een andere regeling voor getroffen wordt en of jullie afzien van het recht op elkaars pensioen of niet. Verder is hier natuurlijk plaats voor alle andere afspraken die jullie verder nog willen maken.

Wat komt er in het ouderschapsplan en is dit verplicht

Ook bij een online scheiding aanvragen is het opstellen van een ouderschapsplan verplicht. Dit plan is er ter bescherming van de kinderen en dient om alle afspraken die betrekking hebben op de kinderen goed vast te leggen. Dit kan betrekking hebben op hoeveel dagen en welke dagen ze bij welke ouder doorbrengen, maar ook op het vastleggen van de verdeling van de vakanties en de feestdagen. En de manier waarop ouders onderling contact houden over het onderwijs en de gezondheid van de kinderen. Dit verschaft duidelijkheid, waardoor er mogelijk discussies voorkomen kunnen worden. Natuurlijk mag hier altijd van afgeweken worden als jullie het daar samen over eens zijn. En er zijn zelfs mensen die afspraken vast laten leggen over gezond eten.

Wat heeft het merk Freshbed allemaal voor jou in petto?

Er kan worden vastgesteld dat het merk Freshbed door de jaren heen zeer sterk aan populariteit heeft gewonnen. Dit is het gevolg van het feit dat dit merk een vaak gehoord probleem heeft opgelost. Onderzoeken hebben immers aangetoond dat de belangrijkste reden voor een gebrekkige nachtrust vaak schuilt in een verkeerde temperatuur in bed. Dit kan zowel te warm als te koud zijn. Bijgevolg is het ook zo dat veel bedden het transpiratievocht ophouden waardoor er extra ongunstige slaapomstandigheden ontstaan. Wil jij hier allemaal geen last van hebben? Dan kan het meer dan de moeite waard zijn om één van de verschillende bedden van het merk Freshbed te kopen.

            Aparte temperatuur voor beide zijden van het bed

Het komt in de praktijk niet zelden voor dat koppels in een discussie raken met elkaar omdat ze het maar niet eens worden over de temperatuur in bed. Dat is zeer vervelend. Dit niet alleen omdat er op deze manier ruzie ontstaat, maar natuurlijk ook omdat jullie beiden dan wellicht niet kunnen genieten van een echt goede nachtrust. Dit lijkt op het eerste zicht een behoorlijk onoverkomelijk probleem, maar dat is het eigenlijk helemaal niet. Het enige wat je namelijk moet doen om dit probleem op te lossen is een Freshbed kopen.

Door het kopen van een Freshbed zal je kunnen vaststellen dat je plots over de mogelijkheid komt te beschikken om de temperatuur aan beide zijden van het bed individueel in te stellen. Dit betekent dat jij kan kiezen voor de voor jou beste temperatuur terwijl ook je partner zijn of haar voorkeur kan laten gelden. Dit terwijl jullie beiden van elkaars keuze geen last meer zullen hebben. Niet alleen kan er op deze manier een veel betere nachtrust worden gegarandeerd, daarnaast hoeft er hierover ook niet langer ruzie te worden gemaakt.

            De meest hygiënische omstandigheden gegarandeerd

Bovenstaande zal voor veel mensen reeds een uitstekende reden zijn om ervoor te kiezen om te investeren in een Freshbed bed. Dit gezegd hebbende is er nog een belangrijk voordeel aan deze bedden verbonden. Voor menig aantal mensen geldt dat zij niet bepaald in de meest hygiënische omstandigheden slapen. Ook hier brengen de bedden van het merk Freshbed verandering in. Deze bedden slagen er namelijk in om zomaar even 99,97 procent van alle schimmelsporen en stoffen en pollen te elimineren. Dit geldt eveneens voor bijvoorbeeld de haren van huisdieren. Ook al deze verschillende zaken kunnen ervoor zorgen dat er tijdens het slapen irritatie optreedt. Deze irritatie valt in de praktijk niet zo eenvoudig te verhelpen, maar daar weet Freshbed nu dus verandering in te brengen. Ben jij dus met andere woorden ook iemand die hier best gevoelig aan is? Dan zal je merken dat jouw irritaties als sneeuw voor de zon verdwijnen door te kiezen voor het kopen van een Freshbed.

Bröring | De beste beddenwinkel.

            Freshbed wordt steeds populairder

De unieke kwaliteit en de interessante voordelen waar je op kan rekenen bij de aankoop van een Freshbed worden steeds bekender. Dit zorgt er in de praktijk onder meer voor dat dit merk steeds vaker opduikt in bijvoorbeeld hotels. Onder meer van het Merlet Hotel, het Amstel Hotel en Artis is bekend dat zij ervoor kiezen om gebruik te maken van Freshbed bedden.

Uitbrengen van exploten

Als u een zaak gaat starten tegen uw debiteur dan wilt u natuurlijk met bewijs komen. U wilt natuurlijk zeker zijn dat u de kosten en de factuur op uw debiteur kan verhalen. Een gerechtsdeurwaarder kan u hier eventueel bij helpen. Wij kunnen u helpen met het uitbrengen van exploten. Met het uitbrengen van exploten ontvangt de debiteur een brief met bewijzen. De brief wordt persoonlijk op een vaste tijd en datum persoonlijk aan de debiteur overhandigt. Hiermee zet u duidelijk meer kracht bij uw aanmaning. Het uitbrengen van exploten kan zelfs een redmiddel zijn om te voorkomen dat u definitief naar de rechter gaat. Het officieel uitbrengen van exploten is zelfs een officiële schriftelijke akte die is opgemaakt door de deurwaarder zelf. Overigens kan dit niet alleen gebeuren bij een paar onbetaalde facturen. Er zijn meer situaties waarin u de exploten kan uitbrengen. Bijvoorbeeld bij het beëindigen van een arbeidsovereenkomst of het opzeggen van een huurovereenkomst. Door dit door een deurwaarder uit te laten voeren heeft de werknemer bijvoorbeeld bewijs dat dit op de juiste datum gedaan is. Dit is handige met het wettelijke opzegtermijn bij een arbeidsovereenkomst.

Incassokantoor Amsterdam staat u bij met een gerechtsdeurwaarder

Als incassokantoor Amsterdam kunnen wij u helpen bij het uitbrengen van exploten. We helpen u bij het brengen van een akte bij een beëindiging van een arbeidsovereenkomst. Maar we doen dit ook bij een onbetaalde factuur. We zetten zo kracht bij uw eigen statement tegen een klant of werknemer. Neem gerust contact op met ons incassokantoor om de mogelijkheden te bespreken.

Kan een bureaustoel rugklachten veroorzaken?

In deze tijd komen rugklachten meer voor. Dit komt omdat we massaal thuiswerken zonder de perfecte hulp als een bureaustoel waarbij de ergonomie goed uitgedacht is. Hoewel er via de werkgever vaak aanspraak op een dergelijke stoel gemaakt kan worden doen we dit helaas te weinig. Er komen hierdoor steeds vaker rugklachten voor door thuiswerken.

De bureaustoel ergonomie is een belangrijk onderdeel om klachten te kunnen voorkomen. Van rugklachten tot nek en schouderklachten. Over de zithouding van de stoel is dan ook goed nagedacht. Waarbij je er ook veel gemakkelijker uit kunt stappen of in kunt draaien.

Zeker als het om thuiswerken gaat is het heel belangrijk dat je de juiste stoel hebt. Een bureaustoel of kruk is absoluut slecht voor de rug en andere lichaamsdelen. En op de bank werken is helemaal een no-go omdat je daarop ingekrompen aan het werk bent.

Een bureaustoel ergonomie met actieve zithouding.

Een actieve zithouding betekent dat je recht, ontspannen en heel comfortabel op een stoel kunt zitten. Bij een goede bureaustoel die je helemaal naar het lichaam kan instellen is dit geen probleem. Daarom raden wij een ergonomische bureaustoel aan.

Omdat de stoel het lichaam in de juiste positie plaatst komt het vaak voor dat een computer beeldscherm of laptop te laag op een tafel of bureau staat. Het is dan ook aan te raden dat je voor een beeldscherm of laptop verhoger kiest.

Vaak kun je deze via de werkgever verkrijgen, die er eveneens voor moet zorgen dat je veilig en op de juiste manier kunt werken. Hier zijn vaak goede regelingen voor te treffen en in gesprek gaan hierover is dan ook geen enkel probleem.

Voorkom rugklachten, kies de juiste bureaustoel

Door de verkeerde zithouding zijn aanhoudende rugklachten een toenemend probleem bij thuiswerken Nederland. Maar gelukkig is daar wel wat aan te doen met een goede stoel en goede werkplek. Hoe langer je de rugklachten behoud hoe ernstiger ze kunnen worden.
Met een ergonomische bureaustoel is hieraan gedacht en zullen veel van deze klachten verleden tijd zijn. Zo kun je de rugleuning tot de zithoogte en de draai volledig naar wens aanpassen.

Ajax alarmsysteem

Wil je graag je woning professioneel beveiligen? De beste manier om dit te doen is met een Ajax alarmsysteem. Met dit alarmsysteem kan je volledig in stijl je woning beveiligen. De beveiligingssensoren worden professioneel opgehangen en houden je woning continu in de gaten. Elke beweging wordt gesignaleerd en je weet het direct als er iets fout is. Een Ajax alarmsysteem gaat veel verder dan alleen een sirene. Je kan het alarmsysteem koppelen met je mobiele telefoon. Gaat het alarm af? Dan krijg je direct een melding op je telefoon. Het is zelfs mogelijk om je alarmsysteem te koppelen aan de meldkamer van Ajax. Stel je voor dat het alarmsysteem huis afgaat dan krijg je niet alleen een melding. Je wordt ook gebeld op je mobiele telefoon door de alarmcentrale. Ze informeren direct of alles in orde is. Is er echt spraken van een inbraak? Dan grijpen ze direct in om een politieagent te sturen. Dit is de veiligheid van je eigen Ajax alarmsysteem. Hiermee kan je professioneel je woning beveiligen en hoef je niet meer bang te zijn dat je woning onbeveiligd achterlaat.

Alarmsysteem huis draadloos installeren in je woning

Sitcon.nl is jouw partner voor je nieuwe alarmsysteem huis. Wij helpen je graag bij de complete installatie van je alarmsysteem. We kunnen de complete installatie voor je uit handen nemen. Je hoeft zo niet meer zelf aan de slag om je alarm te installeren. Zo weet je zeker dat je alarm goed geïnstalleerd is en dat er geen zwakke plekken meer in je woning zijn. Wil je graag zelf het alarmsysteem huis installeren? Geen probleem want Ajax werkt met een plug & play systeem. Je kan zo eenvoudig zelf je woning beveiligen tegen inbrekers.

Observatieonderzoek

Als detectivebureau worden we regelmatig ingezet om een observatieonderzoek uit te voeren. Vaak is er een vermoeden dat er iets niet klopt. Dit kan een vermoeden zijn vanuit een familielid, maar ook vanuit een werkgever. Je wilt graag antwoorden, maar je weet niet goed hoe je hieraan moet komen. Als werkgever wil je ook nog eens binnen de wetgeving antwoorden verzamelen. Je wilt graag weten wat er mis is, maar ook bewijs hebben wat er precies niet goed is. Een observatieonderzoek kan de oplossing zijn om antwoord te krijgen op verschillende vragen waar je voor alsnog tegenaan loopt. Wij gaan op onderzoek uit en bij iemand persoonlijk langs om een onderzoek uit te voeren. Samen gaan we kijken wat er niet klopt en of er meer onderzoek nodig is. We komen uiteraard met een uitgebreid rapport waaruit duidelijk wordt wat er niet klopt. Zo krijg je als familielid of werkgever eindelijk antwoord op de vragen waar je al een tijdje mee rondloopt. Quso.nl kan je helpen met een professioneel erkend observatieonderzoek. Je kan hierdoor ook echt stappen ondernemen met de uitkomst van ons onderzoek. Dankzij ons weet je waar je aan toe bent.

Ziekteverzuim onderzoek laten uitvoeren

Naast een observatieonderzoek kan je onze hulp inschakelen bij een ziekteverzuim onderzoek. We kunnen achterhalen of iemand bijvoorbeeld wel echt ziek is. Voor een werkgever is dit belangrijke informatie om te bezitten. Vooral als een werknemer wel erg vaak ziek is kunnen we ons voorstellen dat er twijfels zijn. Met een ziekteverzuim onderzoek kunnen we de twijfels wegnemen en eindelijk antwoord krijgen op specifieke vragen. Wij zorgen ervoor dat de waarheid boven tafel komt met een professioneel onderzoek.

Online teambuilding is werken aan een toekomst

Zit een teambuilding uitje er voorlopig niet in? Dan is dit hét moment dat je kennis gaat maken met online teambuilding. De manier om het teamgevoel te versterken wat juist nu ongekend belangrijk is voor het succes binnen je onderneming.

Bij online teambuilding ga je aan de slag met een online event. Waarbij “online” samenwerken met je team van essentieel belang is om deze door te komen. Tijdens de online teambuilding laten wij je als team dichter bij elkaar komen door leuke en uitdagende opdrachten. Het is dan ook merkbaar en een groot voordeel dat je communiceert via beeldbellen met geluid. In vrijwel ieder geval is het team een stuk makkelijker en losser.

Je kunt bij online teambuilding denken aan online events als een corona proof game, online quizes en zelfs een online escape game. Super leuk! Want op deze manier kan je het teamgevoel toch ervaren.

Start jij een online event tijdens online teambuilden?

Met online teambuilding ben je zeker niet beperkt. Je hebt keuze uit het online event dat bij je past. Zo richt je ook online teambuilding snel en makkelijk in. Er is zeker in deze tijd niets leuker dan samen met collega’s werken aan het wij gevoel. De ervaringen van onze klanten zijn bijzonder veelbelovend en daarom reden het ook aan te bevelen aan klanten.

Het enige waarover je de beschikking moet hebben is een computer, laptop of tablet met een goede internetverbinding, camera, luidsprekers en telefoon. Daarmee ben je snel en eenvoudig verbonden met het online teambuilding programma.

Hoewel onze programma’s al ongekend populair waren bij klanten heeft de corona crisis hier een extra zetje aan gegeven. Dat is ook logisch omdat corona proof teambuilding bijna niet meer te verwezenlijken is.

Meld je aan voor online teambuilding en regel jouw event.

De ervaring leert dat sociale activiteiten de afgelopen maanden behoorlijk afgenomen zijn. Dat maakt teambuilding via een omvangrijke online omgeving van ongekende waarde. Je ziet als werknemer al een tijdje jouw directe collega’s niet en mist wellicht ook dat gesprek bij het koffie apparaat. Dan maakt deze activiteit het zeker goed. Want met online teambuilding ga je het verschil maken om de motivatie, zin en het enthousiasme weer op peil te brengen. Waarbij iedere werknemer de schakel tot succes is.

Breng je werkgever en collega’s op de hoogte van de mogelijkheden tijdens deze lastige tijd. Samen maak je uiteindelijk het verschil. Daar past een stukje plezier zeker bij.

Ook voor familie en vrienden kan online teambuilding de perfecte oplossing zijn om nader tot elkaar te komen. Door leuke online interactie en samen te bouwen om die uitweg te vinden. Neem contact met ons op of bezoek de website voor de mogelijkheden die wij je kunnen bieden.

Vergaderen aan zee met een personeelsfeest

Wil je als bedrijf echt het verschil een keertje maken? Kies dan voor vergaderen aan zee met als afsluiting een personeelsfeest. Daar worden jij en je medewerkers natuurlijk ontzettend blij van.

Was vergaderen gisteren nog een saaie boel? Met vergaderen aan zee en een bedrijfsfeest als een leuke afsluiter is dat verleden tijd. Je maakt met een vergadering aan zee echt het verschil en bent een modern bedrijf dat er de energie en het enthousiasme probeert in te houden. Wij verzorgen de faciliteiten die voor een geslaagde vergadering nodig zijn.

Een vergadering hoort er voor veel bedrijven bij. Waar het ene bedrijf wekelijks een of meerdere keren vergaderd is voor een ander bedrijf een aantal keer per jaar voldoende.

Omdat een vergadering vaak niet iets is waar personeel naar uitkijkt is het goed om deze soms op een andere locatie te plannen. Dat zorgt vaak voor wat meer spanning, enthousiasme en een toch wel frisse blik. Daarom is vergaderen aan zee een prachtig idee.

Kom jij vergaderen aan zee?

Als je echt het verschil wil maken plan je een vergadering aan zee. Waarna je er direct ook een feestje van kunt maken. Het is iets dat steeds meer bedrijven doen. Zo zorg je niet alleen dat alles wat belangrijk is besproken zal worden maar ook dat je een dag afsluit met een manier die nog lang bijblijft.

Het vergaderen is voor een bedrijf vaak heel belangrijk. Je kunt dingen bespreken die voor het bedrijf actueel zijn. Maar ook onderling ongenoegen of leuke ideeën uitspreken. Dat zorgt vaak voor frisse wind door een bedrijf dat ook nodig is om uitdagend te zijn.

Na vergaderen een personeelsfeest plannen?

Wil je na een vergadering een gezellig afsluiter? Dan is vergaderen aan zee met als afsluiting een leuk personeelsfeest een absolute aanrader. Waar een vergadering aan zee al bijzonder is kan een personeelsfeest aan zee natuurlijk alleen mar zorgen voor positieve reacties en gedreven werknemers.

Uw nieuwe bedrijfsauto verzekeren? Volg dan deze stappen!

Gaat u een nieuwe bedrijfsauto verzekeren? Dan zult u er rekening mee moeten houden dat er best een aantal aandachtspunten bestaan waar u rekening mee zult willen en moeten houden. Het verzekeren van een bedrijfsauto is tegenwoordig op de meest uiteenlopende manieren mogelijk. Welke van deze verschillende opties nu precies voor uw bedrijf het interessantste zijn is afhankelijk van situatie tot situatie. Bent u ook benieuwd naar de manier waarop u, uw bedrijfsauto nu precies het beste kunt laten verzekeren? Dan kunnen we u alleen maar aanraden om zeker rekening te houden met de inhoud van deze pagina!

            1.) Hoeveel heeft uw nieuwe bedrijfsauto precies gekost?

Een eerste aandachtspunt bij een bedrijfsauto verzekeren heeft te maken met de waarde waar het voertuig over beschikt. Logischerwijs moet er wat dit betreft ook rekening worden gehouden met het verschil tussen een gloednieuwe bedrijfsauto enerzijds en een tweedehands exemplaar anderzijds. De hoogte van de aankoopprijs zal in de praktijk reeds voor een groot deel bepalend zijn voor het feit of u bijvoorbeeld genoegen kunt nemen met een gewone WA-verzekering of u toch maar beter kunt kiezen voor een meer uitgebreid alternatief.

Niet alleen de aankoopwaarde van de bedrijfsauto is bepalend voor het soort bedrijfsautoverzekering die zal worden afgesloten. U moet namelijk ook kijken naar de manier waarop het voertuig is aangekocht. Heeft u deze namelijk uit de hand betaald of er werd ervoor gekozen om een lening af te sluiten? Voor bedrijfsvoertuigen geldt bovendien dat er in de praktijk ook vaak wordt gekozen voor een zogenaamde leasing. In het bijzonder in dit laatste geval kan dit een directe impact hebben op de manier waarop de bedrijfsauto moet worden verzekerd. Voor leasingvoertuigen geldt namelijk dat er in het merendeel van de gevallen een verplichting geldt voor het afsluiten van een volledige casco of allrisk autoverzekering.

Ontdek hier het verschil tussen nieuwwaarde, aankoopwaarde en dagwaarde!

            2.) Hoeveel kilometers gaat u afleggen met uw bedrijfsauto?

Een tweede punt welke bepalend is voor het type bedrijfsautoverzekering die u gaat afsluiten heeft te maken met het aantal kilometers welke u gaat afleggen met het voertuig in kwestie. Voor een bedrijfsauto verzekeren geldt uiteraard dat er hier extra goed rekening mee dient te worden gehouden. Het verzekeren van een standaard personenauto is wat dit betreft veel eenvoudiger omdat er doorgaans heel wat minder kilometers mee wordt afgelegd. Voor een bedrijfsauto geldt echter al snel dat ze elke dag op de weg zal zijn terug te vinden. Het louter en alleen WA-verzekeren van een bedrijfsauto is dan ook iets wat in de praktijk niet zo vaak gebeurt. Toch kan dit voor oudere voertuigen wel degelijk nog altijd interessant zijn.

In ieder geval, voor een bedrijfsauto verzekeren geldt in de praktijk dat het altijd de moeite waard is om even stil te blijven staan bij het aantal kilometers die afgelegd zullen worden. Bent u een bedrijf die uitsluitend binnen een bepaalde regio actief is of levert u bijvoorbeeld producten of diensten in het hele land? Dan spreekt het voor zich dat ook dit een bepaalde impact kan hebben op het type bedrijfsautoverzekering waar u voor zult willen kiezen. In ieder geval, bij een bedrijfsauto verzekeren dient er in de praktijk ook altijd rekening te worden gehouden met het aantal kilometers welke u verwacht af te zullen leggen.

            3.) Het bepalen van het eigen risico voor uw bedrijfsautoverzekering

Bij een bedrijfsauto verzekeren zal er u ook altijd worden gevraagd naar het eigen risico dat u wenst te betalen. Wat dit betreft gaan menig aantal mensen er in de praktijk vanuit dat het standaard eigen risico vastgesteld is en bijgevolg niet kan worden aangepast. Dat is echter helemaal niet correct, integendeel. Uiteraard is het zo dat verzekeraars zich op vlak van het eigen risico moeten houden aan bepaalde voorschriften of limieten, maar daar staat tegenover dat het standaard eigen risico dus wel degelijk naar wens kan worden bijgestuurd. Het vrijwillig verhogen van het eigen risico bij een bedrijfsauto verzekeren kan er in de praktijk zomaar voor zorgen dat u kunt rekenen op een echt interessant premievoordeel.

            4.) Mogelijke extra interessante dekkingen

Het loont naast bovenstaande bij een bedrijfsauto verzekeren ook altijd de moeite om u even te verdiepen in de mogelijke, extra dekkingen die voor u nog interessant kunnen zijn. Zoals eerder reeds aangegeven spreekt het voor zich dat het merendeel van de bedrijfsauto’s heel wat kilometers afleggen. Bovendien overbruggen ze ook vaak een meer dan behoorlijke afstand. Dit alles zorgt ervoor dat het bijvoorbeeld de moeite waard kan zijn om een zogenaamde bijstandsverzekering af te sluiten. Het gaat hierbij om een dekking die bijstand verleent op het ogenblik dat u onderweg met pech wordt geconfronteerd. Heel wat bedrijven kiezen er bij een bedrijfsauto verzekeren voor om ook deze dekking toe te laten voegen.

Het spreekt voor zich dat de bovenstaande extra dekking niet de enige is waarvoor u kunt kiezen. Daarnaast is het namelijk eveneens zo dat u bijvoorbeeld nog een bestuurdersverzekering kunt laten toevoegen. In dit geval worden verschillende medische letsels die opgelopen kunnen worden bij een (zwaar) ongeval eveneens gedekt. Let wel, des te meer dekkingen u gaat afsluiten, des te hoger uiteraard de kosten zullen uitvallen.

Past uw huidige dekkingsvorm nog bij uw auto?

            Tip! De premie van uw bedrijfsautoverzekering is een bedrijfskost!

De informatie die we hebben aangegeven op deze pagina zal u in de praktijk absoluut kunnen helpen voor wat het optimaal verzekeren van uw bedrijfsauto betreft. Dit gezegd hebbende is het zo dat er door bedrijven nog kan worden gerekend op een ander voordeel. Niet alleen de aankoop van uw bedrijfsauto is namelijk een investering die in het bedrijf kan worden ingebracht. Het spreekt voor zich dat dit eveneens geldt voor alle andere kosten die betrekking hebben tot uw bedrijfsauto. De premie welke u voor uw bedrijfsauto verzekeren moet betalen is dan ook perfect in te brengen als bedrijfskost. Dit zorgt ervoor dat ze voor u als bedrijf kan worden afgetrokken van de mogelijke belastingen die u zult moeten betalen. Dit is voor menig aantal ondernemingen in de praktijk een uitstekende reden om voor hun bedrijfsauto verzekeren alsnog te kijken in de richting van een allrisk autoverzekering.